Blaupunkt Autonavigatie

Afbeelding
Blaupunkt navigatiesystemen inclusief software en inbouw op locatie !


Blaupunkt navigatiesysteem DX-R70
BLAUPUNKT DX-R70


Blaupunkt TravelPilot navigatiesysteem DX-R70

De Blaupunkt DX-R70 is het zoals de Becker en VDO-Dayton een navigatiesysteem dat volledig geïntegreerd is in een autoradio. Er hoeft dus ook bij de DX-R70 geen extra navigatiecomputer geïnstalleerd te worden. Evenals de navigatieradio van VDO-Dayton (MS-4100/MS-4200) heeft de Blaupunkt geen geheugen waardoor het ook bij dit systeem zonder cd-wisselaar niet mogelijk is te navigeren wanneer men een muziek-cd wenst te beluisteren. De bediening van het menu van de Blaupunkt is zeer gebruiksvriendelijk! Het systeem heeft een geheugen voor 70 bestemmingen en slaat de laatste 10 bestemmingen op in het geheugen. De DX-R70 heeft tevens een ingebouwde TMC-receiver, hetgeen Dynamische routenavigatie mogelijk maakt. Een file kan op deze manier ontweken worden. De DX-R70 maakt tevens gebruik van een code-card. Dit om de bruikbaarheid na diefstal van het systeem te voorkomen. Het systeem heeft geen afneembaar bedieningspaneel. Dit Blaupunkt TravelPilot navigatiesysteem wordt geleverd inclusief navigatiesoftware en inbouw op locatie door heel Nederland en Vlaanderen. Voor meer informatie over dit navigatiesysteem kunt u terecht op de internetsites welke vermeld staan onderaan deze pagina.

Blaupunkt navigatiesysteem DX-N
BLAUPUNKT


Blaupunkt TravelPilot navigatiesysteem DX-N

Dit navigatiesysteem met een TFT beeldscherm van 12 cm heeft een sobere doch zakelijke uitstraling. Er kan worden gekozen voor weergave van pijlen of voor de weergave van een omgevingskaart. Dit gebruiksvriendelijke systeem heeft een visueel wat minder mooie uitstraling maar volbrengt zijn taak uitstekend. Optioneel kan er onder andere een stuurafstandsbediening en een TMC-module op de TravelPilot worden aangesloten. Bovendien zijn er zeer veel landen CD-roms verkrijgbaar waardoor het systeem internationaal zeer goed inzetbaar is. De snelheid van de navigatiecomputer is vergelijkbaar met die van zijn concurrenten. Dit Blaupunkt TravelPilot navigatiesysteem wordt geleverd inclusief navigatiesoftware en inbouw op locatie door heel Nederland en Vlaanderen. Voor meer informatie over dit navigatiesysteem kunt u terecht op de internetsites welke vermeld staan onderaan deze pagina.BLAUPUNKT CDC A08

Blaupunkt 10 cd-wisselaar CDC A08

CD Software voor Blaupunkt navigatiesysteem
BLAUPUNKT SOFTWARE


CD Software voor Blaupunkt navigatiesysteem


Hieronder vindt u nog een aantal zeer interessante internetpagina's welke u kunnen helpen met de keuze van uw navigatiesysteem.
Wij willen u er wel op wijzen dat wij niet verantwoordelijk is voor de informatie op deze internetsites.
De officiële Blaupunkt site.
De officiële Blaupunkt site.
Kieskeurig.nl navigatiesystemen
Productvergelijking door consumenten.
Topproduct.nl navigatiesystemen
Productvergelijking door consumenten.
Autonavigatie startpagina
Uitgebreide autonavigatie informatiesite.